Monday 3 July 2017

AroDynamics – For your speed only


For your speed only.

Aerotesti kehitys etenee mukavasti. Testaaminen keskittyy nyt testiprosessin parantamiseen ja lopullisen välineistön kehittämiseen ja hankitaan. Tällä viikolla lisään testiin audiosysteemin testaajan ja kuskin välille. Aloitan kiinnitysmekanismin 3D-mallintamisen. Viimeistelen testiin liittyviä materiaaleja . Rakensimme testikäyttöön PowerTap-kiekon, joten aerotestiin voi tulla myös ilman omaa tehomittaria.

Tuntuu todella hyvältä, kun työ tuottaa tulosta. Suomen ensimmäinen pyöräilyn aerodynamiikkaan erikoistunut palvelu, AroDynamics, tavoittelee aloitusta elokuun alussa. AroDynamics tulee tarjoamaan samankaltaisia palveluja kuin esimerkiksi Aero-Coach tai WattShop Iso-Britanniassa.

Lisää on tulossa: suunnitteilla on ohjelmiston kehittäminen soveltuvaksi myös ‘roadtestiin’ maantiellä. Kartoitan myös jatkossa mahdollisuuksia sisävelodromilla järjestettäviin ‘aeroleireihin’, joita olen jo useamman organisoinut Panevezysin kansainväliselle velodromille Liettuaan.

Vähän ennen aikojaan julkiseksi tuli myös taustalla kehittämäni Live BikeFit-projekti. Se sai häkellyttävän suuren huomion, kun sain yllättäen tilaisuuden tehdä töitä Alexander Stubbin kanssa. Tässä projektissa kulmakivinä ovat yksilöllisyys, tuntuma, vuorovaikutus ja tutkittu tieto. Kehitystyö jatkuu vielä.

Jos kiinnostuksesi heräsi, ota yhteyttä: anton.a.aro[at]gmail.com

An English version of the aero test release will follow during next two days!

Terveisin,
Anton

#arodynamics #foryourspeedonly

No comments:

Post a Comment